Haberler

The Witcher 3: Wild Hunt Oyunu Geralt Aksiyon Figürüne Kavuştu

CD Projekt Red ve McFarlane Toys, 2015 çıkışlı The Witcher 3: Wild Hunt‘taki Rivialı Geralt‘ın aksiyon figürünü çıkarmaya hazırlanıyor.

CD Projekt Red, sevilen video oyunu The Witcher 3: Wild Hunt‘ın karakterlerinin aksiyon figürleri için McFarlane Toys ile işbirliği yapmıştı. Bu ortaklığın ürünü olan 30 santimetrelik Rivialı Geralt figürü 2020 Sonbahar serisine eklendi.

McFarlane Toys‘tan yapılan açıklamada, “CD Projekt Red ile, The Witcher Hunter 3: Wild Hunt 2020 Sonbahar serisine Rivialı Geralt‘ın aksiyon figürünü eklediğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Kılıç ve savaş sihirleri ustası Geralt, elit Kurt Okulu’nda yetiştirildi ve şimdiye kadar eğitilmiş en ölümcül avcılardan biri olarak kabul edildi. Geralt‘ın 30 santimetrelik figürü, karakterin Kaer Morheb zırhını giyecek, kılıflı gümüş ve çelik kılıçlarını kuşanacak ve canavar kafalarını tutacak.” denildi.

Rivialı Geralt‘ın aksiyon figürü Ekim ayının ortalarında Amazon‘dan ön siparişe açılacak. Fiyatı 39.99 dolar olarak duyurulan figür Kasım 2020‘de çıkacak. The Witcher 3‘ün diğer karakterlerine ait aksiyon figürleri ise 2021‘de raflarda olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.