Haberler

The Shire Diorama Olarak Yeniden Yaratıldı

Real Terrain Hobbies Youtube kanalı The Shire dioramasında gerçekten muhteşem bir iş çıkarmış. Hem de bunu masaüstü FRP oyun tahtası olması niyetiyle yapmış. Biz de hayran hayran bakakaldık.

Videoda bir yandan parçalar bir araya getiriliyor, bir yandan da izleyicilere bunu evde kendilerinin de nasıl yapabileceği gösteriliyor. Detayların gerçekçiliği gerçekten büyüleyici. Bal kabakları ve pencereden içeriye bakınca görebildiğimiz kitaplıklar hayranlık yaratıyor. Fakat beni en çok etkileyen evlerin ışıklarını açarak şehri gece manzarasında da izleyebilmek oldu.

YouTube player

Diorama hem 3D yazıcıdan çıkan ürünleri hem de paketli ve hazır ürünleri içeriyor. Fakat hepsini bir üç boyutlu yazıcı yardımı ile yapmak da mümkün. Bu dioramanın yapılması yaklaşık 5 ay almış. Yeterince heves, malzeme, alan ve zaman ile belki biz de kendi Shire’ımızı inşa edebiliriz.

Tabii bu dioramanın üzerinde savaşılacak bir masaüstü FRP haritası olması niyetiyle inşa edildiğini düşünmek üzücü. Her ne kadar romanın sonunda burası savaş alanı haline gelmiş olsa da bizim için The Shire daima Hobbit’lerin huzurlu ve sıkıcı köyü olarak kalacak.

Kaynak: Nerdist

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Adam bunu yapalı 1 ay oldu, bu kanal çok iyi kanaldır çok efsane şeyler yapar özellikle büyücü kulesi bölümünü öneririm. Ben ilgilenenlere buna benzer “craft” kanalları önereyim hemen ilk aklıma gelenler; tabletop witchcraft,nerdforge,luke towan, wyloch’s armory,black magic craft, north of the border, midwinter minis, bard’s craft.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.