Haberler

The Legend of Sleepy Hollow, Dungeons and Dragons Macerasına Dönüştü

Washington Irving, klasik hikayesi The Legend of Sleepy Hollow‘u 1820 yılında yazmıştı. SJ Twining, Türkçeye Başsız Süvari Efsanesi olarak çevrilen klasik hikayeyi, 200. yılında Dungeons and Dragons macerası haline getirme kararı aldı.

Eberron dünyasında geçen The Legend of Sleepy Hollow ; 18 yer, 40’tan fazla NPC, The Grinning Plowman, Altar of Arawai, ir’Crane’s Schoolhaüs, Raven Rock ve Van Tassel Manorhaüs‘ün bulunduğu 14 haritayı içeriyor.

Yeni başlayanlar ve 1. seviye karakterlere göre tasarlanan serüvenin konusu şöyle:

Asırlık bir lanet yeniden uyanıp büyülü bir orman kabusun toynakları altında yanarken, Eldeen Reaches’teki Towering Wood’daki izole bir çiftçi topluluğunda bir okul müdürü kaybolur.

Komşu Aundair’deki Wynarn Üniversitesi’nden gelen araştırmacılar, arkadaşlarının gizemli ortadan kayboluşunu araştırmak üzere görevlendirilir. Grup, rustik batıl inançlar, gerçeküstü manzaralar ve Başsız Süvari efsanesinin Hayalet Sürücüsü ile karşı karşıya gelir.

The Legend of Sleepy Hollow’un korkunç sırlarını saklayan Twilight Demesne’nin kıyısındaki köyde bol miktarda entrika ve cinayet vardır. Eldeen Reaches’ın iç bölgelerindeki Greenheart’a seyahat eden araştırmacıları canlandıracak olan maceracılar, gözlerden uzak çiftçi köyüne musallat olan laneti çözebilir ve The Legend of Sleepy Hollow’un karanlık sırlarını açığa çıkarabilir.

SJ Twining‘in 5th edition için hazırladığı The Legend of Sleepy Hollow‘un FRP macerasını buradan edinebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.