Haberler

The Elder Scrolls Efsanesi Masaüstüne Geliyor – The Elder Scrolls: Call to Arms Duyuruldu

Tamriel topraklarında kendi maceralarınızı yaşayabileceksiniz. Üstelik bu kez dijital olarak değil hayalgücünüzün tüm sınırlarını aşarak, masaüstünde bir maceraya hazırlanın. The Elder Scrolls: Call to Arms ile The Elder Scrolls dünyasının masaüstü FRP oyununa kavuşuyoruz.

Elder Scrolls: Call to Arms, Modiphius‘un Fallout: Wasteland Warfare oyun sisteminin temel mekaniğine dayanıyor ancak sistem, The Elder Scrolls dünyasına uyacak şekilde tasarımcı Mark Latham (The Walking Dead: All Out War, Harry Potter Minyatür Macera Oyunu, White Dward dergisi editörü) tarafından yeniden yazıldı ve elden geçirildi.

Her biri kendine özgü bir özel tabana sahip yüksek kaliteli 32mm reçine figürlere sahip olan set; Hadvar, Ralof, Yrsarald Thrice-Pierced, Marcurio, Lioness Mjoll, Ulfric Stormcloak, Galmar Stone-Fist, General Tullius ve Lydia gibi en sevilen kahramanlarla geliyor. Oyuncular, kahramanlara Dwemer Harabeleri, Draugr istilasına uğramış Nord Mezarları ve donmuş vahşi doğada yönlendirecek!

Kahramanları kontrol etmenin yanı sıra, oyuncuların aynı zamanda masada yer alan Stamina ve Magicka kaynaklarını da yönetmeleri gerekecek. Oyuncular, Modiphius’un gelişmiş dövüş sistemi tarafından yönetilen her tür yaratık ve rakiple mücadele etmek için birbirlerine karşı oynayabilir veya birlikte mücadele edebilir. Oyun aynı zamanda sisteme karşı tek kişi olarak da oynanabilir.

Oyunda; kayıp hazineyi aradığınız zindan mağaralarından, Tamriel manzaralı harap olmuş karakollarda savaşlara, kahramanlar grubunuzun büyümesini görecek olan her türlü görevi ve senaryo hedeflerini kapsayan senaryolar yer alacak. oyundan oyuna. Yıkık kaleyi üssünüz olarak belirleyip kendi yerleşim yerinizi mi inşa edeceksiniz yoksa kırsal bölgeyi düşmanlarınızdan temizleyerek mi dolaşacaksınız?

YouTube player

İlk dalgada, oyuncular iç savaşta Stormcloaks veya Imperial Legion kuvvetlerine önderlik ederken Skyrim’in geleceği mücadelesinde bayraklarını yükseltecekler. Kuvvetler tipik olarak 1-6 kahraman ve 3-15 askerden oluşacak. Piyasaya sürülecek ilk set, Stormcloaks ve İmparatorluk Ordusu için iki oyunculu başlangıç ​​seti (ayrıca solo ve co-op olarak da oynanabilir) ve reçine minyatür setlerinden oluşacak. Ayrıca Dragonborn tek bir oyuncu seti olacak. The Elder Scrolls hikayelerindeki daha fazla ırk ve karakter de süreç içerisinde setler olarak yayınlanacak. Sonraki aşamada sistem The Elder Scrolls V: Skyrim ile genişlerken The Elder Scrolls IV: Oblivion ve Elder Scrolls Online sürümleri de gelecek.

İlk set, Haziran 2019’da gönderilecek. Siz de siparişinizi vererek maceraya en kısa zamanda başlayabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.