AYBABTUSinema Haberleri

Anthony Mackie’nin Başrolde Olduğu Captain America 4 Resmen Duyuruldu

Kalkanın yeni sahibi Sam Wilson‘ın kendi solo filmine kavuşacağı nihayet kesinleşti.

Captain America 4‘un geleceği apaçık ortadaydı aslında. Avengers: Endgame‘in sonunda bayrağı selefi Steve Rogers‘tan alan Sam, The Falcon and the Winter Soldier‘da ısınma turlarını tamamlamıştı. Deadline’ın haberine göre Anthony Mackie ve Marvel Studios, Captain America 4 için sonunda imzaları atmış.

Filmin yapımına başlandığı zaten duyurulmuştu. Senaryo, The Falcon and the Winter Soldier’ın baş yazarı Malcolm Spellman ve yine dizide görev alan Dalan Musson‘a emanet edilecek. Diğer oyuncular ve yönetmense henüz kesinleşmedi ama Sebastian Stan‘in Bucky Barnes rolüyle geri döneceği kesin duruyor.

Görünüşe göre Kevin Feige henüz adı bile belli olmayan filmle ilgili detayları oldukça gizli tutuyor; öyle ki Anthony Mackie’nin bile yapım sürecine başlandığından haberi yokmuş. Mackie, haberi markette alışveriş yaparken öğrenmiş.

“Dün marketteydim, alışveriş yapıyordum. Dwayne diye süper bir kasiyer var orada. Karşıma geçip “Dostum bu haber gerçek mi?” diye sorup telefonundan haberi gösterdi. “Bana hiçbir şey demediler ki!” dedim. Marvel’la çalışmanın en güzel yanı bu işte. Onlar durduk yere arayıp “Los Angeles’a gel, konuşmamız gereken şeyler var,” diyene kadar haberin olmuyor. Çok heyecanlıyım ama dediğim gibi henüz bilgim yok.”

Aslında bir süredir Chris Evans‘ın farklı bir filmde kalkana geri döneceğiyle ilgili dedikodular var. Projenin Captain America 4’dan ayrı olarak planlandığı söyleniyor. Evans ise bu söylentileri ısrarla yalanlıyor. Bence Marvel ellerinde artık filmlere hazır bir Captain America varken Chris Evans’ın peşine düşmeyecektir. 4. Faz zaten Eternals‘la patlama noktasına gelecek, ortalığı karıştırmak isteyeceklerini sanmıyorum ama bilemeyiz.

Çıkış tarihi, oyuncu kadrosu gibi detaylar henüz şekillenmedi. Eternals 5 Kasım’da, Spider-Man: No Way Home 17 Aralık’ta, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 25 Mart 2022’de çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.