Sinema Haberleri

Zack Snyder, Justice League İçin Yeni Ekstra Çekimler Yapacak

Hayranlardan gelen olumlu tepkilerin ardından Warner Bros., bir kez daha kesenin ağzını açarak Snyder‘a çekmek istediği sahneler için izin verdi.

Vizyonda pek başarı sağlayamayan ve kurgusuyla kafaları karıştıran Justice League, DC Extended filmleri arasında belki de en başarısız çalışmalardan biriydi. Snyder’ın ailevi problemler nedeniyle yarıda bıraktığı projesi apar topar başka bir yönetmene devredilmiş ve sonunda da başı sonu kopuk bir Justice League filmi ortaya çıkmıştı.

DC FanDome öncesindeki ilk açıklamalarda Zack Snyder‘a yeni sahne çekimleri için izin verilmemişti. Kullanılmayan sahneler ve elden geçirilecek görsel efektler için kısıtlı bir bütçe sunulmuştu. Ancak DC FanDome sonrasında hayranlardan gelen olumlu tepkilerin ardından Warner Bros., Snyder’a 70 milyon dolarlık bir bütçe daha ayırmaya karar verdi.

Ünlü yönetmen bu bütçeyle birlikte, Ben Affleck, Gal Gadot ve Ray Fisher’ın da dahil olacağı yeni sahneler çekebilecek. Bu isimler arasında Henry Cavill’ın da ismi geçiyordu ancak haberin ardından, ünlü oyuncu çekimlerde yer almayacağını açıkladı.

Yeni sahnelerin çekimi ve kurguların tamamlanmasıyla birlikte, Justice League: Director’s Cut, 2021 yılı içerisinde HBO Max üzerinden dört bölüm halinde yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.