Oyun Haberleri

Level, Kasım Ayında Fantastik Bir İçerikle Geliyor!

level-178Türkiye’nin en çok satan oyun dergisi LEVEL, bu ay da dopdolu. Batman: Arkham City oyununu kapağa da taşıyan dergi, Batman oyunu ile ilgili tüm detayları bizlerle paylaşıyor. Sadece bununla kalmayıp Heroes of Might & Magic 6, Disciples 3, Starcraft II: Heart of Swarm gibi pek çok fantastik oyunu da mercek altına alıyor. Ayrıca fantastik romanları ve senaryoları ile dikkat çeken Doğu Yücel ile son kitabı Varolmayanlar üzerine bir röportaj da mevcut.

Biz daha fazla konuşmayalım ve size detaylı basın bültenini sunalım. LEVEL almayı unutmayın, bizden söylemesi…

LEVEL tarafından gönderilen basın bülteni:

Süper kahramanları hayranlıkla takip eden oyun meraklılarına müjde! Oyun tarihinin belki de en iyi süper kahraman oyunu artık piyasada. Batman: Arkham Asylum’ın devamı  niteliğindeki Batman: Arkham City, oyun piyasasına bomba gibi düştü ve oyun otoritelerinden yüksek puanlar aldı. LEVEL da bu müthiş başarıya kayıtsız kalmadı ve Batman’i Kasım sayısının kapağına taşıdı. 

Kasım ayının tek bombası Batman değil tabii ki. Hem yılın en çok beklenen, görsel olarak oyuncuları  büyüleyen ve savaşın gerçek yüzünü oyunculara yansıtan FPS oyunu Battlefield 3’ün, hem de PlayStation 3’e özel olarak geliştirilen ve serinin en iyi üyesi olarak büyük beğeni toplayan Uncharted 3: Drake’s Deception’ın incelemeleri de bu ay LEVEL’da! 

Kasım sayısının önemli başlıkları şöyle: Zombilerin İstilası dosya konusu; Armored Core V, Final Fantasy XIII-2, Max Payne 3, Soulcalibur V, StarCraft II: Heart of the Swarm, Syndicate ilk bakışları; Batman: Arkham City, Battlefield 3, Dark Souls, Dead Rising 2: Off the Record, Disciples III: Resurrection, FIFA Manager 12, Football Manager 2012, Forza Motorsport 4, Heroes of Might & Magic VI, NBA 2K12, Rage, Spider-Man: Edge of Time, The Cursed Crusade, The Sims 3: Pets, Uncharted 3: Drake’s Deception incelemeleri; Varolmayanlar kitabının yazarı Doğu Yücel röportajı… 

İçerik tamamına www.level.com.tr/icerik/8353 adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.