Sinema Haberleri

Yeni Spawn Tek Bir Kelime Bile Etmeyecek

Spawn’ın yaratıcısı Todd McFarlane, üzerinde çalıştıkları Spawn filminin senaryosu hakkında ilk defa açıklamada bulundu. McFarlane’e göre Spawn, Jaws-vari bir kılıkta karşımıza çıkması gerekiyor.

Uzun bir süredir üzerinde çalışılan yeni Spawn filmi hakkında ortada çok fazla bilgi yok. Yıllar önce (Şunu yazarken şüpheye düştüm, ne yılları? Yıllar yıllar önce) 1997 yılında beyaz perdeye yansıyan şeytani güçlerle donatılmış Spawn’ın yeniden yorumlanmasını, birçok Spawn sevdalısı merakla bekliyor fakat henüz resmi açıklama yok.

Todd McFarlane, Spawn filmi hakkında ilk defa açıklamada bulunarak, biz Spawn sevdalılarının biraz sakinleşmesini sağladı. Verdiği röportajda yeni Spawn filminin, herhangi bir süper kahraman filmine benzemeyeceğini açıkladı. 80li dönemlerde merkezine bilinmeyen bir canavarı almış, gerilim-korku türündeki filmleri örnek aldığını söyledi.

McFarlane, açıklamasına şu sözlerle devam etti, “Spawn tüm film boyunca hiçbir kelime sarf etmeyecek. Tüm olay hayaleti kovalamak ve şerif üzerine kurulu olmalı. Jaws filminde, hikaye Şerif Brody’nin gözünden anlatılıyordu. Olay tamamen Spawn olmayacak.”

Bu gizem dolu açıklama neyi işaret etmeli, pek bilemiyorum ama McFarlane’nin kafasında farklı bir Spawn imgesi oluştuğu bir gerçek. Bugüne kadar okuduğumuz Spawn hikayelerinden çok farklı bir filmle karşılaşabiliriz. Benim aklımda nedense John Carpenter aromalı bir film fikri oluştu. Tabii filmle alakalı resmi bir açıklama daha güzel olurdu.

Henüz resmiyet kazanmasa da Spawn filmi için oyuncu kadrosu seçimlerinin devam ettiği de söylentiler arasında.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.