Sinema Haberleri

Yeni Red Sonja Filmi Beklediğimizden Daha Karanlık Olacakmış!

Millennium Media tarafından geliştirilen yeni Red Sonja film uyarlamasından uzun süredir haber çıkmıyordu. Kızıl savaşçıyı Matilda Lutz‘ın canlandıracağı yapımın, hayranların beklediğinden daha karanlık olacağı ortaya çıktı.

Red Sonja

Bu bilgi Collider‘a verdiği röportajda, Red Sonia‘nın fantastik türündeki diğer filmlerden daha ayakları yere basan bir yapım olacağını açıklayan yapımcı Les Weldon‘dan geldi. Weldon, “Kurguyu bitirmek üzereyiz. Bu film çok köklü ve çok gerçekçi. Ama CGI’ı doğru kullanmamız gereken birkaç sekans var ki; baktığınızda ‘Ah, o yaratık tam olarak orada değildi’ demeyin. Red Sonja aynı zamanda, daha karanlık demek istemiyorum ama orijinal Red Sonja’ya kıyasla ve beklediğinizden biraz daha karanlık.” dedi.

M.J. Bassett tarafından yönetilen filmde, Matilda Lutz‘ın yanı sıra Wallis Day (Annisia), Robert Sheehan (Draygan), Michael Bisping (Hawk), Martyn Ford (General Karlak), Eliza Matengu (Amarak), Manal El Feitury (Ayala) ve Katrina Durden (Saevus) yer alıyor.

Yazar Roy Thomas ve çizer Barry Windsor-Smith tarafından 1973 yılında Marvel Comics için yaratılan Red Sonja efsanesi 51 yıl sonra beyaz perdede karşımıza çıkacak. 2024 yılında gösterime girmesi planlanan film için siz de benim kadar heyecanlı mısınız?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.