Sinema Haberleri

Yeni Alien Filminin Çekimleri Tamamlandı

Alien serisinin son filmi Alien: Romulus‘un setinden, çekimlerinin tamamlandığı ve post prodüksiyon aşamasına geçildiği bilgisi geldi.

Alien: Romulus

Merakla beklenen yeni Alien filmi, 2022‘nin başlarında duyurulduğunda hayranları çılgına çevirmişti. Ridley Scott‘ın yapımcılığını üstlendiği yapımın yönetmenliğini Fede Alvarez yaptı. Yönetmen ve korku filmi yazarı Alvarez, proje adı Alien: Romulus olan yapımın çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Instagram‘da siyah-beyaz bir fotoğraf paylaşan Alvarez, “Kutlama purosu zamanı, bitti!” notunu düştü.

Fede Alvarez, 2013 yapımı Evil Dead‘i yönetti, Don’t Breathe 1 ve Don’t Breathe 2 ile 2022 yapımı Texas Chainsaw Massacre‘ı yazdı. Korku uzmanı Alvarez‘in, Alien efsanesinin dokuzuncu filmini yönetecek olması hayranları heyecanlandırmıştı. Hayranlar yeni film için duydukları heyecanı, filmden ilk fotoğrafların ve fragmanın yayınlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini söyleyerek paylaştı.

Ağustos 2024‘te gösterime girmesi planlanan Alien filminin şimdiye kadar açıklanan oyuncuları arasında; Dora and the Lost City of Gold ve Father of the Bride‘dan Isabela Merced, Industry‘den David Jonsson, Mare of Easttown‘dan Cailee Spaeny ile Shadow and Bone‘dan Archie Renaux bulunuyor. Uzun süredir Alien‘dan sağ kurtulan Ellen Ripley karakterini canlandıran Sigourney Weaver yeni filmde yer almayacağını söyleyerek serinin hayranlarını üzmüştü.

Variety‘nin haberine göre film 16 Ağustos 2024‘te gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.