Sinema Haberleri

Woody Harrelson’ın Han Solo Filminde Kimi Oynayacağı Belli Oldu

Ünlü aktör Woody Harrelson‘ın da Star Wars evrenine katıldığını geçtiğimiz gün sizlere duyurmuştuk ve hatta oynayacağı karakterle ilgili tahminlerimizi de yapmıştık. Şimdi ise Woody Harrelson’ın kimi oynayacağı açıklandı.

Variety’ye konuşan Harrelson, Han Solo’nun gençliğini izleyeceğimiz filmde Han Solo‘nun akıl hocasını canlandıracağını açıkladı.

Kendisine yöneltilen, “Han Solo’nun akıl hocası Garris Shrike‘ı mı oynayacaksınız?” sorusuna, “Evet, öyle olacak,” cevabını veren Woody Harrelson kafada sadece bir soru işareti bıraktı. Bu soruda aslında 2 durum var. Woody Harrelson’ın verdiği cevap ise sadece Han Solo’nun akıl hocası olacağını mı yoksa karakterin isminin Garris Shrike olacağını mı net olarak bize vermiyor. Yoksa gerçekten Han Solo’nun akıl hocası Garris Shrike olacağının ikisini de mi doğruladı tam bilmiyoruz.

Star Wars evreninde Garris Shrike; acımasız, pejmürde görünüşlü, eski bir kiralık katildir. Bir grup çocuk hırsıza liderlik eder ve bu çocuklar arasında kimsesiz bir çocuk olan Han Solo da vardır. Han Solo, daha sonra Garris Shrike’tan kaçar var İmparatorluk Donanması’nda bir pilot olur.

Şimdilik Mayıs 2018’de vizyona girmesi beklense de Aralık 2018‘de de vizyona girebilecek olan Han Solo filminde Aiden Ehrenreich, genç Han Solo karakterini oynarken Donald Glover ise genç Lando Calrissian’ı oynayacak. Game of Thrones dizisinde Khaleesi olarak tanıdığımız Emilia Clarke da filmde yer alacak ama hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Eğlenceli bir film olacağından şüphemiz yok, merakla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.