Sinema Haberleri

Warner Bros., 2021’deki Tüm Filmleri Sinemayla Aynı Anda HBO Max’te de Yayınlayacak

Covid-19 salgını nedeniyle birçok yapımın gösterim tarihini gelecek yıla kaydıran Warner Bros., yeni kararıyla hepimizi şaşırttı. Wonder Woman 1984 filmini 16 Aralık‘ta hem sinemalarda hem de HBO Max‘te yayınlama kararı alan stüdyo bu uygulamayı yeni yıldaki bütün filmlere yaydı.

Warner Bros., 2021‘de vizyona girecek tüm filmleri sinema salonları ile aynı anda HBO Max‘ta da yayınlanacağını açıkladı. Böylece 16 film sinema salonlarında yayınlandığı anda HBO Max yayın platformunda da izleyicilerle buluşacak.

YouTube player

Stüdyonun 2021‘de gösterime almayı planladığı filmlerden bazıları şunlar: Denis Villeneuve’ün Frank Herbert uyarlaması Dune, Lin-Manuel Miranda’nın başrolde olduğu In the Heights, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un yıllar sonra rollerine döndükleri The Matrix 4, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, Space Jam: A New Legacy, Sopranos filmi The Many Saints of Newark, James Gunn versiyonu The Suicide Squad, Denzel Washington ve Jared Leto’nun rol aldığı The Little Things, biyografi yapımı Judas and the Black Messiah, yeniden çevrilen Tom and Jerry, Angelina Jolie ve Jon Bernthal’in oynadığı Those Who Wish Me Dead, bilimkurgu korku filmi Reminiscence, James Wan’ın yönettiği Malignant, Venus ve Serena Williams’ın babalarını anlatan King Richard.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.