Sinema Haberleri

Warner Bros. 2020 Yılına Kadar Olan DC Comics Film Tarihlerini Duyurdu

dc-comics

Son zamanlarda sinemadaki çizgi roman uyarlaması filmler ve yapımcı firmalar arasındaki rekabet gitgide artıyor. Disney’in Marvel’ı alması sonrasında çektiği başarılı filmler, dünya devi Sony’nin The Amazing Spider-Man ile yakaladığı başarı ve Time Warner bünyesinde bulunan, Warner Bros. ve DC Comics kardeşliğinden ortaya çıkan filmler.

Marvel filmleri son dönemde sıkça konuşuluyor olsa da Warner Bros. da Batman v Superman: Dawn of Justice filmi ile bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Sonrasında neler olacağı hep belirsizliğini korurken Warner Bros.’tan açıklama geldi. Sandman filmi mi olur, Shazam mı beyazperdede görünür, Wonder Woman ne zaman vizyona girer düşünceleri bir süreliğine rafa kalkıyor.

Warner Bros., 2020 yılına kadar olan film takvimini açıkladı. Filmlerin adı açıklanmasa da tarihleri belli. (Şimdiden sinema bileti alalım diye mi yaptılar acaba)

dc-comics-characters

Daha önce açıklanan “DC Comics’in Beyazperde Programı” ile tutarlılık gösterse de değişen yerler de var. Warner Bros., yaptığı açıklama ile sadece tarihleri duyursa da biz, daha önce yaptıkları beyazperde programına göre filmlerin isimlerini de yerleştirdik.

2016:
5 Ağustos: Shazam

2017:
23 Haziran: Justice League
17 Kasım: Wonder Woman (Justice League ile aynı yıl yayınlanır mı bilemiyoruz. Bunun yerine daha önce Aralık 2016 olarak açıklanan Sandman filmi de gelebilir.)

2018:
23 Mart: Flash ve Green Lantern (Daha önce 2017 Yılbaşı diye duyurulmuştu ancak 3 ay öteleyip bahar dönemine planlamış olabilirler)
27 Temmuz: Man of Steel 2

2019:
5 Nisan: Duyurulacak
14 Haziran: Duyurulacak (Yeni bir Batman filmi olabilir mi?)

2020:
3 Nisan: Duyurulacak (Sandman 2?)
19 Haziran: Duyurulacak (Justice League 2? – İlk filmin nasıl olacağına bağlı)

Bunun dışında Batman v Superman: Dawn of Justice filminin vizyon tarihi de Captain America 3 filmi ile çakışıyor diye 6 Mayıs 2016’dan 25 Mart 2016’ya çekildi.

Sizce duyurulacak 4 film ne olabilir? Daha önce rafa kaldırıldığı söylenen Aquaman veya Suicide Squad filmleri gelir mi? Sizin düşünceleriniz ne?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Filmler ne kadar güzel olursa olsun marvel cinematic universe’e yetişemeyecekler. adamlar bir anda aldı yürüdü. farkı kapamak için başka bir şeyler lazım. 2008deki ironman benzeri orijin filmini 2018de flasha uyarlarsan olmaz. dc önceden watchmende veya şimdi constantine dizisinde yaptığı gibi ileride de sandmane animalman-swampthing olaylarına falan yoğunlaşsa çok güzel olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.