Sinema Haberleri

Wachowskiler, Michael B. Jordan’lı Yeni Matrix İçin Hazırlanıyor

Geçtiğimiz ay Yahoo Movies‘e konuşan John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, Warner Bros.’un The Matrix serisini yeniden çekmek için harekete geçtiğini ve Wachowski kardeşlerin de projeye bir şekilde dahil olacağını söylemiş, “Wachowskiler2in Matrix‘i yapmakla kalmayıp sevdiğimiz o dünyayı genişletecekleri için çok mutluyum” sözleriyle heyecanını dile getirmişti.

Bu açıklamanın ardından herhangi bir yalanlama gelmezken, birçok yayın organında konuyla ilgili farklı bilgiler yayınlanmaya başladı. The Hollywood Reporter, Zak Penn tarafından yazılacak yeni Matrix filminin başrolünde Black Panther ve Creed‘den Michael B. Jordan‘ın olacağına kesin gözüyle bakıldığını yazdı. THR‘ın yakın kaynaklardan edindikleri bilgilere göre; Lana ve Lilly Wachowski kült seriye yönetmen olarak dönecek.

Lana ve Lilly Wachowski

Geeks WorldWide ise okurlarına; Lana Wachowski‘nin başında bulunduğu ve “Project Ice Cream” adı altında çalışmaları sürdürülen yeni Matrix filminin çekimlerine 2020‘nin ilk aylarında Chicago‘da başlanacağını duyurdu.

1999 yapımı bilimkurgu filminin yeniden ve üstelik orijinal ekibiyle beyazperdeye dönüyor olması güzel haber ancak beni daha çok Stahelski‘nin dediği gibi Wachowskilerin Matrix dünyasını genişletecek olma ihtimalleri sevindirdi sanırım. Matrix 4 mü gelecek yoksa tamamen reboot bir yapım mı izleyeceğiz, bunu zaman gösterecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.