Sinema Haberleri

Venom ve İki Yeni Spider-Man Filmi Geliyor

venom-banner

2002 – 2007 yılları arasında Tobey Maguire’ın başrolde yer aldığı Spider-Man serisi ve Andrew Garfield’ın Spider-Man’i canlandırdığı Amazing Spider-Man serisi beyazperdede yer aldı.

Günümüzde hangi oyuncunun daha iyi Spider-Man olduğu tartışmaları devam ederken Sony, Spider-Man’e Avi Arad’ın öncülüğünde Venom filmi yapma hazırlığında.

Sony – Marvel ortaklığında yeni Spider-Man serisi

The-Amazing-Spider-Man

Peter Parker (Spider-Man)’ın  lise yıllarına odaklanacak olan Sony – Marvel ortaklığında çekilecek olan projede 19 yaşındaki genç oyuncu Tom Holland’ın yer alacağı kesinlik kazanmış, proje için çalışmalar başlamıştı.  Yeni gelen haberlerden biriyse yapımcılığını Avi Arad ve Matt Tolmach’ın üstleneceği Spider-Man yan filmi Venom.

tom-holland

Proje daha önce 2007’de vizyona giren Spider-Man 3’ün spin-offu olarak düşünülmüş ancak rafa kalkmış daha sonra, Amazing Spider-Man serisi için Venom: Carnage ismiyle çekilmesi gündeme gelmiş bir kere daha ertelenmişti.

Venom’u kim oynayacak?

Spider-Man’in spin-off projesi olarak düşünülen Venom’un senaryosu Dante Harper’a teslim edildi. Yönetmenliğini daha önce Amazing Spider-Man 2’nin senaryosunu yazan isim Alex Kurtzman’in üstleneceği filmde, Venom karakterini kimin canlandıracağı henüz kesinleşmiş değil.

Venom – Bir anti-kahraman

İlk olarak Amazing Spider-Man 299. sayısıyla Marvel çizgi roman evrenine dahil olan Venom, Peter Parker’dan Eddie Brock’a ve başka karakterlere geçer. Marvel evrenine kötü adam olarak giriş yapan sonrasında anti kahramana dönüşen Venom, son olarak Parker’ın dostu Flash Thompson’la simbiyoz yaparak bir devlet ajanına dönüşmüştü.

venom

Spin-off projede Venom’un hangi reenkarnasyonunun kullanılacağı hakkında bilgi bulunmuyor. Filmin Tom Holland’lı yeni Spider-Man serisinden bağımsız olacağı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Sinemajor

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. çok hassas bir mevzu oldu bu bak, hani zirveye de çıkabilir batabilir de, ancak detayları beklemek kalıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.