Sinema Haberleri

Thor: Love and Thunder’ın Çekimleri 2020’de Başlayacak

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Kısmı’nda yer alacak olan Thor: Love and Thunder filminin senaryo çalışmalarının bittiği ve çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacağı açıklandı.

Thor: Ragnarok’un başarısının ardından bir devam filminin daha geleceğine kesin gözüyle bakılıyordu. MCU tarafında Iron Man ve Captain America’nın ayrılıklarının ardından, eldeki kahramanlarla nasıl bir yol izleneceği de merak ediliyordu.

Marvel, 4. Evre Filmlerini Duyurdu

Taika Waititi’nin ve Chris Hemsworth’ün yeni Thor filmleri için hevesli olmaları, serinin devamının da geleceğinin işaretiydi. Geçtiğimiz haftalarda San Diego Comic-Con’da, Marvel filmlerinin nasıl devam edeceği ortaya çıkmıştı. Natalie Portman’ın Jane Foster rolüyle geri döneceği hatta kadın Thor’u canlandıracağı duyurulmuştu.

Yönetmen Taika Waititi, anlaşılan filmi çok fazla ertelemek istemiyor. Filmin senaryosunun ilk taslak çalışmasının bittiği ve önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde de çekimlerine başlanacağı duyuruldu.

Hikayenin nasıl şekilleneceği konusunda pek fazla bilgimiz yok. Yıldırım Tanrısı Thor, elbette filmin başrolünde olacak. Jane Foster’ın filme nasıl bir katkı yapacağı ve nasıl kadın Thor olacağı da merak konusu. Ayrıca Valkyrie’i canlandıran Tessa Thompson da filmde yer alacak. Hatta karakterinin serideki ilk LGBTQ karakteri olacağı duyuruldu.

Film Avengers: Endgame sonrasında geçecek. Ancak Thor, filmin sonunda Guardians of the Galaxy ekibiyle birlikte yola çıkmıştı. Sürecin nasıl işleneceği de merak konusu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.