Sinema Haberleri

The Rise of Skywalker Senaryosu eBay’e Konulmuş!

Star Wars serisinin merakla beklenen son halkası, The Rise of Skywalker’ın kaybedilen senaryosu eBay’de satışa çıkmış fakat kısa sürede fark edilip yetkililer tarafından el konulmuş.

Gün geçmiyor ki prodüksiyon cehennemine dönen Star Wars: The Rise of Skywalker filmiyle alakalı saçma bir haber çıkmasın. Ortaya çıkan habere göre bir süre önce yeni Star Wars filminin kaybedilmiş senaryosu eBay’de satışa konulmuş. Hikaye ise şöyle başlıyor:

J.J. Abrams geçtiğimiz günlerde, Good Morning America’ya katılıp gelen soruları cevaplarken, Star Wars oyuncularından birinin senaryoyu kaybettiğinden bahsetti. İsmini vermediği oyuncu evini taşırken The Rise of Skywalker senaryosunun bir kopyasını, yatağının altında unutuyor. Evi temizlemek için gelen ekipten birisi bu kopyayı bulup Ebay’de satışa çıkarıyor.

Neyse ki Disney tarafındaki bu tarz olayları tespit edip harekete geçen yetkili birim senaryoyu buluyor ve satın alıyor.

Bu açıklamanın ardından 27 Kasım tarihinde aynı programa Finn karakterini canlandıran John Boyega katılıyor ve senaryoyu kaybedenin kendisi olduğunu itiraf ediyor. İşin daha da komik yanı ise senaryo 65 Sterlin (Yaklaşık 490 TL) fiyatla satışa çıkarılmış.

Boyega’nın açıklamasına göre senaryo yatağının altında duruyormuş ve taşınma işlemleri sırasında güvende olması için burayı tercih etmiş. Ancak eve gelen arkadaşlarıyla partilemeye başladıktan sonra senaryoyu orada unutuyor ve yeni evine taşınıyor.

Geçtiğimiz ay sızdırılan Star Wars senaryosuyla bir alakası var mı bilemiyorum fakat prodüksiyonun şu aşamaya kadar hiç de sağlıklı bir biçimde gelmediğini bir kez daha görmüş olduk.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.