Sinema Haberleri

The Eternals Filmi Setinde Bomba Alarmı!

Marvel‘ın İspanya‘da devam eden “The Eternals” filminin çekimlerinde bomba paniği yaşandı. Başroldeki Angelina Jolie ve Richard Madden‘ın setten uzaklaştırıldığı olay nedeniyle çekimlere ara verildi.

Marvel Sinematik Evreni‘nin yeni projelerinden “The Eternals” filminin çekimleri İspanya‘da devam ediyor. Independent‘ta yer alan bilgilere göre; sahnelerden birinin çekimi için Kanarya Adaları‘na bağlı Fuerteventura Adası‘nda bulunan film ekibi sette henüz patlamamış bir bomba buldu. Panikleyen set ekibi başrol oyuncuları Angelina Jolie ile Richard Madden‘ı güvenli bir bölgeye sevk etti. The Sun‘a açıklama yapan set çalışanlarından biri, “Gerçekten çok korkutucuydu. Yüzyıllardan beri el değmemiş bir bomba. Ama ona yaklaştığımızda ne olacağını bilemeyiz” dedi. Bombanın, Fuerteventura Adası‘nın İkinci Dünya Savaşı zamanında Alman askeri üssü olarak kullanıldığı dönemden kaldığı düşünülüyor.

Chloe Zhao‘nun yönetmenliğini üstlendiği “The Eternals” filminde; Angelina Jolie (Thena), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Kit Harington Dane Whitman/Black Knight), Richard Madden (Ikaris) ve Kumail Nanjiani (Kingo) rol alıyor. Günümüzden 2800 yıl önce, M.Ö. 800 yılında geçecek olan The Eternals filmi, 6 Kasım 2020‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.