Sinema Haberleri

The Big Lebowski Spin-Off Filmi The Jesus Rolls 2020’de Geliyor

Screen Media, The Big Lebowski filminin spin-off’u The Jesus Rolls‘un yayın haklarını satın aldığını açıkladı. Coen kardeşlerin kült klasiğinde Jesus Quintana‘yı canlandıran John Turturro, spin-off yapımda hem rol alacak, hem de senarist-yönetmen olarak görev yapacak.

Spin-off yapımla ilgili ilk haberler 2016 yılında gelmişti ancak daha sonra projeden hiç ses çıkmadı. Neyseki bu üç yıllık sessizlik güzel haberlerle bozuldu. John Turturro‘nun başına geçtiği The Jesus Rolls filmi 2020 yılında izleyicilerle buluşacak. Başrol oyuncusu, senarist ve yönetmen John Turturro‘nun yanı sıra yapımda; Bobby Cannavale (Ant-Man), Audrey Tautou (The Da Vinci Code), Jon Hamm (Mad Men), Susan Sarandon (Thelma & Louise) ve Pete Davidson‘ın (Saturday Night Live) rol alacağı açıklandı.

1998 yapımı The Big Lebowski filmindeki Jesus Quintana rolüne odaklanacak yapım için heyecanlı olduğunu belirten Turturro, “Kadınların gizemini çözmeyi ve derinlerine inmeyi deneyen, başarısız olan ve yine deneyen erkeklerin akılsızlığı hakkındaki bu filmi yeniden yapmak için iyi bir zaman. Screen Media ile çalışıp, Jesus karakterini Amerikan izleyicileri karşısına çıkarmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Screen Media‘dan yapılan açıklamada ise, “John Turturro ile yeniden çalışmak büyük onur. Hikaye anlatımı ve karakter oluşturma konusundaki tutkusu benzersiz” ifadelerine yer verildi.

Joel ve Ethan Coen kardeşlerin yer almayacağı The Jesus Rolls‘un yapımcılığını; Robert Salerno (Nocturnal Animals), John Penotti (Crazy Rich Asians), Fernando Sulichin (At Eternity’s Gate), Sidney Kimmel (The Place Beyond the Pines) ve Paul-Dominique Win Vacharasinthu (The World is Yours) üstlenirken, Max Arvelaiz, Lawrence Kopeikin, Michael Lewis, Bruce Toll ve Robert S. Wilson yürütücü yapımcılar olarak projede görev alacaklar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.