Sinema Haberleri

The Batman Filminin Kötü Karakterleri Kimler Olacak?

Matt Reeves imzalı The Batman filminde karşımıza çıkacak kötülerin kim olduğuna dair söylentiler uzun süre önce başladı. Liste kabarık olsa da Geeks World Wide‘ın iddiası hikayede yer alacak 4 karakterin kimler olduğunu öğrendiği yönünde…

Geeks World Wide‘ın duyurduğu The Batman filminde ekrana gelecek kötüler listesi şu şekilde sıralanıyor:

Robert Pattinson’ın Batman’i Oynayacağı Kesinleşti

The Penguin:Gotham şehri gangsteri. Kısa boylu, obez, uzun burunlu bir adam ve yüksek teknoloji şemsiyeleri silah olarak kullanıyor. Reeves, 20-40 yaşlarında bir aktör arıyor.”

İlgili Makaleler

Catwoman: “Tek parça dar bir kıyafet giyen ve silah olarak kamçı kullanan Gotham şehri hırsızı. Reeves, bu karakter için herhangi bir etnik kökenden 20-30 yaşları arasında bir aktris bulmak istiyor.”

The Riddler: “Filmin ana karakteri olacağı söyleniyor. Planlarına bilmeceleri eklemekten hoşlanan, yetkililere çözmeleri için ipucu bırakan, Gotham şehrindeki suç beyinlerinden birisi. Reeves‘in istediği oyuncu ise 20-30’lu yaşları arasında.”

Firefly: “Yetim bir çocuk olarak girmesinin mümkün olmadığı tüm yerleri yakmaya çalışan profesyonel bir kundakçı. Reeves, Firefly için 20-30’lu yaşlarda bir aktör arıyor.”

Ben Affleck‘in emekliye ayrıldığı Batman karakterini Robert Pattinson‘ın devraldığı filmin çekimlerine 2020‘de başlanacak ve Haziran 2021‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.