Sinema Haberleri

Terminator Dark Fate’te James Cameronvari Sürprize Hazır Olun

James Cameron‘ın yıllar sonra dönüş yaptığı Terminator serisinde gösterime girmeyi bekleyen Terminator: Dark Fate sadece kült serinin hayranlarını değil yapım ve oyuncu ekibini de çok heyecanlandırmışa benziyor.

Terminator 2: Judgment Day‘in devamı olduğu belirtilen Terminator: Dark Fate‘in yönetmeni Tim Miller yapımdaki Cameron sürprizini açıkladı: “Topladığımız onlarca hikayeden kolayca iki film çıkarabilirdik. Jim, filmin bittiğini düşündüğümüz noktasında dördüncü sahne yapısını oluşturdu ve devam etti. Simon Kinberg geçen gün filmi izledi ve şöyle dedi; ‘Aman Tanrım, C-5 sahnesi geldiğinde filmin biteceğini düşündüm.'”

Terminator: Dark Fate filmiyle bir kez daha T-800 rolüne geri dönen Arnold Schwarzenneger ise, gösterim tarihi yaklaşan yeni film için, “İkinci filmden bu yana böyle bir aksiyon ve duygusallık görmemiştim. Tekrar yenilendiğini hissettirdi” dedi.

Gelelim Sarah Connor efsanesini ilerlemiş yaşına rağmen muhteşem bir performansla kamera karşısına taşıyan Linda Hamilton‘a; “Yapabileceğimin en iyisi ile gerçekten iyi bir film yapmaya çalıştım. Bence gerçekten çok iyi bir film. Dürüst olmak gerekirse şu an herkes büyük aksiyon yapabilir. Ancak bu filmin işleyişini sağlayan karakterleri. Kadro muhteşem. Filmdeki ortak yetenek inanılmaz. Birlikte, serideki 3. film için gerçekten değerli bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.”

Fragmanları, filmden paylaşılan görselleri ve hem yapım hem de oyuncu kadrosunun görüşleriyle sanıyorum artık Dark Fate‘i izlemek için biz de heyecanlıyız. Terminator serisinin nostaljik unsurlarıyla da ön plana çıkan 6. filmi, 1 Kasım 2019‘da vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.