Sinema Haberleri

Taika Waititi’nin Flash Gordon Filmi Live-Action Olacak

2019 yılında Taika Waititi, Flash Gordon animasyon uyarlamasını yönetmek için kolları sıvamıştı. Dün yapılan açıklama ile filmin animasyon değil, live-action olacağı öğrenildi.

Yapımcı John Davis, Disney’in son filmi Jungle Cruise‘u tanıtırken Taika Waititi‘nin bu etkileyici bilimkurgu uyarlamasına yaklaşımını değiştiriğini paylaştı. Davis’in Collider’a verdiği röportajda 1980 yapımı Flash Gordon filminin Waititi’nin favori filmlerinden biri olduğunu söyledi ve ekledi;

‘İlk başta bana ‘Hadi animasyonlu yapalım’ dedi. Tamam dedim ve projenin içine girdik. Geliştirmeye başladıkça ‘Hayır, live-action yapalım’ dedi. Bunun daha da iyi olduğunu söyledim.”

Flash Gordon maceralarını daha önce belirttiğimiz gibi 1980 yılında çıkan filmi ile izlemiştik. Filmin gişe başarısı yapımcıları çok mutlu edici olmasa da Flash Gordon markasını kült hale getirmeye yetmişti.

Syfy tarafından 2007-2008 yıllarında yayınlanan bir sezonluk bir live-action Flash Gordon dizisinin üzerinden yıllar sonra şimdi Taika Waititi projesinde bakalım bizleri neler bekliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.