Sinema Haberleri

Stranger Things’in Yıldızı Sherlock Holmes’un Kız Kardeşi Rolünde

Emmy‘ye aday gösterilen Stranger Things‘in genç yıldızı Millie Bobby Brown, Sherlock Holmes‘un kız kardeşi rolünde gizemlerin peşinden koşacak.

Stranger Things

Matt ve Ross Duffer kardeşlerin kitleleri ekran başına toplayan dizisi Stranger Things‘te Eleven karakterine hayat veren Millie Bobby Brown, Nancy Springer’ın “Enola Holmes Gizemleri” romanlarından uyarlanacak olan bir dizi filmde rol almak için Legendary Entertainment ile anlaşma imzaladı.

Tamamen Nancy Springer tarafından yaratılan Enola Holmes karakteri, ikonik dedektif Sherlock Holmes‘un genç kız kardeşidir ve ayrıca gizemleri çözme konusunda ustadır. Üstelik 2006 yılında başlayan 6 romanlık seride, Sir Arthur Conan Doyle‘un efsanevi yapıtı Sherlock Holmes‘ serisinden ünlü karakterler de kendi hikayelerini anlatmaktadır.

Ünlü Dedektif Sherlock Holmes’un dünyasına farklı bir açıdan bakmamızı da sağlayacak olan filmin başrol oyuncusu Millie Bobby Brown, aynı zamanda projenin yapımcısı olacak. 13 yaşında bir çocuk için hiç de fena değil. Ne dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.