Sinema Haberleri

Spider-Man 3 Filminin Adı Kısa Fragmanla Duyuruldu

Spider-Man 3 oyuncuları tarafından dün sosyal medyada paylaşılan 3 farklı film isminin yarattığı karmaşa sona erdi. Marvel Entertainment, yayınladığı esprili kısa fragmanla devam filminin adının Spider-Man: No Way Home olduğunu duyurdu.

Instagram hesaplarından dün 3 ayrı film ismi yayınlayan Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon, Marvel‘ın paylaştığı kısa fragmanda karşımıza çıktı. Duyuru videosunda Holland, yönetmen Jon Watts‘ın odasından çıkıyor ve Zendaya ile Batalon‘a “Yine yanlış isim verdi” diyor. Üçlünün aralarındaki konuşmanın devamında konu Tom Holland‘ın daha önceki filmin adını resmi duyurudan önce açıklamasına geliyor. Ve son karede de Spider-Man serisinin 3. filminin adı var: Spider-Man: No Way Home.

Bunlar da Reddedilen Başlık Seçenekleri

Filmin resmi adının yer aldığı beyaz tahtada birçok eğlenceli seçenek de ret gerekçeleriyle birlikte yer alıyor: Home worlds (sıkıcı), work from home (lütfen hayıır), home sweet home (iğrenç), home schooled (May Hala hayır dedi), zooming home (lütfen durdurun), wanna go home (zaten oradayız), home alone (telif sorunları), far from home (hadi ama bunu zaten yaptık), homemade (çok şirin).

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.