Sinema Haberleri

Spawn Filmini Bir Türlü Yapamayan Todd Mc Farlane’ın Son Çaresi Kickstarter!

Spawn ve Venom‘un yaratıcısı Todd McFarlane, Spawn rebootunu hayata geçirmek için her yolu zorluyor.

Todd McFarlane‘in Blumhouse ile yapmayı planladığı “R-Rated” Spawn filminin müjdesinin üzerinden uzun bir süre geçti ancak Jamie Foxx ile Jeremy Renner‘ın kadrosunda yer alacağı belirtilen proje, maddi sorunların aşılamaması nedeniyle dosyada beklemeye devam ediyor.

Comic-Con‘da Spawn filmindeki gecikmenin, potansiyel finans kaynaklarıyla yaşadığı fikir ayrılıklarından kaynaklandığını ifade eden McFarlane, mali konuların çözülememesi halinde projeyi Kickstarter‘a taşıyacağını söyledi: “Ağzında kemikle bekleyen köpek gibiyim. Söz veriyorum oraya geleceğim. Çünkü sistemi yeneceğim. Yapacağım şu; Kickstarter‘a gideceğim. 20 milyon insanın bana bir dolar vermesine ihtiyacım var. Bu filmi yapacağım ve parayı kazandığım zaman aldığım kişilere geri vereceğim. Siz yapımcılarım olacaksınız ve geriye sadece dağıtım kalacak. Bu artık mümkün.”

İlgili Makaleler
Spawn: The Recall – Muhteşem Bir Spawn Fan Filmi

13 yaş ve üzeri için film yapmak yerine yetişkinlere yönelik bir Spawn filmi yapmak istediği için kaynak bulmakta zorlandığına dikkat çeken Todd McFarlane sözlerine şöyle devam etti: “Bu filmi yapabilmek için 20 milyon dolara ihtiyacım var ama o kadar param yok. İnsanlardan para istemeliyim ancak onlardan para isteyince filmde söz sahibi olacaklar. Bu biraz yokuş yukarı savaşmak gibi çünkü ben karanlık bir yetişkin filmi yapmak istiyorum, onlar ise şu başarılı +13 yaş filmleri seviyorlar. Dışarıda bir yerlerde, sistemin uzağında bana para vermek isteyenler var. Bir şekilde halledeceğiz. Şimdi sadece düzgün oynamaya çalışıyorum ama sabrımı yitirmeye başladım. Ama deneyeceğiz, filmi bir şekilde yapacağız. Söz veriyorum projenin boşa gitmesine izin vermeyeceğim.”

McFarlane Spawn‘ı gerçekten Kickstarter‘a getirir mi, açıklamalarından sonra kahraman bir yapımcı çıkıp projeyi kurtarır mı bilemiyoruz ancak bir doları cebinde 20 milyon kişiden biri olarak sırada beklediğimi belirtmek isterim. Hadi Todd yap artık şunu!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.