Sinema Haberleri

Sleepy Hollow, Yeniden Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Sleepy Hollow efsanesi yeniden beyaz perdeye geliyor. Başsız Süvari’nin terör estireceği filmde bu sefer Lindsey Beer yazar olacak.

Lindsey Beer ve Paramount Pictures, geçtiğimiz günlerde genel bir anlaşma imzaladılar. Stüdyo ve film yazarının ilk filmi de Sleepy Hollow olacak gibi duruyor. Kaynaklar, Broken Road Productions’tan Todd Garner ve Spencer Walken ile birlikte Lindsey Beer’ın yazıp, yönetip ve yapımcı olacağı klasik korku eseri Sleepy Hollow‘u yeniden beyaz perdeye taşımaya hazır olduğunu söylüyor.

Küçük bir kasabayı dehşete düşüren Başsız Süvari ve kasabanın en yeni sakini Ichabod Crane‘i konu alan hikaye, Washington Irving‘in 1820’de kaleme aldığı “The Legend of Sleepy Hollow” (Sleepy Hollow Efsanesi) isimli eserine dayanıyor. Hikaye, 1949 yılında Disney animasyon filmi ve 2010’larda Fox TV dizisi de dahil olmak üzere birçok kez uyarlandı. En popüler olanı ise 1999’da Paramount Pictures tarafından yapıldı ve Johnny Depp’in Ichabod Crane’i canlandırdığı ve Tim Burton’ın yönettiği filmdi. Film, dünya çapında gişede 200 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve Cadılar Bayramı sezonunda mutlaka izlenmesi gereken bir filmler listesinde de olmaya devam ediyor.

Hatta bu efsane hikaye, bir Dungeons and Dragons macerasına bile dönüştü.

Lindsey Beer, Bu Kez Korkutmak İçin Geliyor

Lindsey Beer
Lindsey Beer

Lindsey Beer kısa süre önce Lorenzo Di Bonaventura’nın yapımcılığını üstlendiği Paramount için yakında çıkacak olan Pet Sematary öncül filmiyle ilk yönetmenlik denemesini yapıyor. Post prodüksiyon aşamasında olan filmin bu yıl vizyona girmesi planlanıyor. Yönetmenliğe atlamadan önce Beer, yakın zamanda Paramount ve Bad Robot için yeni Star Trek filmi üzerinde çalıştığı için Hollywood’un en çok aranan yazarlarından biriydi. Ayrıca yakın zamanda Disney için Bambi ve New Line için Hello Kitty ve aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yaptığı Beau Flynn‘in yeniden çevrimi için taslak hazırladı.

Sleepy Hollow Efsanesi Şimdi Türkçe

Televizyonda, Mark Millar’ın çizgi romanlarına dayanan Netflix’in The Magic Order‘ının yürütücü yapımcısı ve yaratıcısı da dahil olmak üzere çeşitli projelerde yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.