Sinema Haberleri

Slam Dunk Anime Filmi Geliyor

Slam Dunk mangasının yaratıcısı (Mangakası) Takehiko Inoue, uzun yılların ardından yeni bir Slam Dunk filmi geleceğini duyurdu.

Shonen Jump dergisinde 1990-96 yılları arasında yayınlanan ve 1993-96 yılları arasında da anime serisine uyarlanan Slam Dunk çok uzun bir aranın ardından geri dönüyor. Bu beklenmedik duyuru, serinin hayranlarını da heyecanlandırdı.

Serinin yaratıcısı Takehiko Inoue, şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Slam Dunk Movie adıyla, yeni filmin geleceğini duyurdu. Toei Animation tarafıysa bir basın bülteni yayınlayarak, filmin geleceğini onaylamış oldu.

Yeni film hakkında elimizdeki bilgiler sadece bunlar. Ne zaman yayınlanacağı, orijinal seslendirme kadrosunu kullanıp kullanmayacağı gibi detaylar henüz belli değil.

Seriyi zamanında, çocuk sayılacak yaşta Show TV ekranlarında izlemiştim. Sonrasında tüm bölümlere ulaşıp seriyi baştan sona bitirmiştim. Yarım bırakılan hikayenin devamını yıllardır bekliyorduk. Pek ihtimal vermiyorduk fakat Slam Dunk’ın filminin geliyor olması beni de bir hayli heyecanlandırdı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.