Sinema Haberleri

Sigourney Weaver, Avatar Serisine Geri Döndü

Sinema tarihinin en çok ses getiren yapımlarından Avatar efsanesi, 4 devam filmi projesi ile beyazperdede yeniden yer alacağı gün için hazırlanırken, yapımların tamamının vizyon tarihi birer yıl ertelenmişti. Son olarak, geliştirilen ilk devam filmi Avatar 2‘ye ilk filmin oyuncularından Sigourney Weaver‘ın dönmesi kesinlik kazandı.

Sigourney Weaver‘ın “Dr. Grace Augustine” karakteri gibi giyinerek, yapımcı Jon Landau ve aktör Joel David Moore ile Site 26‘nın içinde poz verdiği bu fotoğraf da ünlü aktrisin dönüşünün kanıtı oldu. James Cameron‘ın yıllar sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı Avatar 2‘de; Weaver‘ın yanı sıra Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang ve Matt Gerald eski rollerine geri dönecek. Devam filmine ayrıca Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Jemaine Clement ve Oona Chaplin gibi isimler de katılıyor.

Avatar evrenine yeniden ve peş peşe gideceğimiz devam filmlerinin yeni gösterim tarihleri ise şöyle güncellendi: Avatar 2 – 17 Aralık 2021 , Avatar 3 – 22 Aralık 2023, Avatar 4 – 19 Aralık 2025, Avatar 5 – 17 Aralık 2027.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.