Sinema Haberleri

Scarlett Johansson, Frankenstein’ın Gelini’ni Canlandıracak

Ünlü oyuncu Scarlett Johansson, bilimkurgu klasikleri arasına giren bir karaktere hayat vermeye hazırlanıyor.

Apple TV+ ve A24 tarafından geliştirilen bilimkurgu filmi Bride‘da (Gelin) hem oyuncu hem de yapımcı olarak görev üstlenecek olan Scarlett Johansson, Frankenstein’ın Gelini olarak kamera karşısına geçecek. Filmi Gloria Bell‘in yönetmeni Sebastian Lelio çekecek. Lelio aynı zamanda Ryan Gosling‘in Wolfman filmini kaleme alan Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo ile Bride‘ın senaryosunu yazacak.

Başrolün yanı sıra Jonathan Lia ile Bride‘ın yapımcılığını da üstlenen Johansson, projeyle ilgili olarak The Hollywood Reporter‘a şunları söyledi: “Gelinin erkek versiyonunun gölgesinden çıkıp tek başına durması çok gecikti. Rebecca Angelo, Lauren Schuker Blum, Sebastian ve ben, bu klasik anti-kahramanı özgürleştirmekten ve bugün gördüğümüz değişimi yansıtacak şekilde hikayesini yeniden canlandırmaktan son derece heyecanlıyız.”

Universal‘in David Koepp tarafından yazılan Bride of Frankenstein film projesiyle alakası olmayan yapım; erkek yaratıcısını reddeden ve başlangıçta onu bir canavar olarak gören bir dünyada kendine yeni bir kimlik yaratmaya çalışan bir kadının öyküsünü anlatacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.