Sinema Haberleri

Ryan Reynolds, Deadpool İçin Marvel Studios İle Buluştu

Çekilen iki filmiyle büyük başarı sağlayan Deadpool’un geleceği tahmin edeceğiniz üzere yine Ryan Reynolds’ın ellerinde.

Hatırlarsanız Fox ve Disney birleşme kararı almıştı. Aslında daha çok Disney, Fox’u kendi bünyesi altına çekmişti. İşin sinema kısmındaysa Fox’un elinde olan birçok marka haliyle Disney’in eline geçti.

Bunların arasında geleceği en çok merak edilen film Deadpool olsa gerek. Bir süredir serinin üçüncü filmi hakkında hiçbir gelişme yok. Bu yılın başlarında üçüncü filmin geleceği doğrulanmış olsa da nasıl bir yol izleneceği belirtilmemişti.

Disney’in aile yapısına uygun içerikleri sebebiyle, Deadpool’u +18 (R Rated) seviyesinde çekmeyeceği yönünde söylentiler vardı. Elbette iki filmin getirdiği başarı göz önünde bulundurulduğunda Disney, buna yönelik bir hamle yapacaktır.

Ne olacak diye düşünürken 15 Ekim tarihinde, Ryan Reynolds’ın attığı tweet ilgimizi çekti. Kendisi ve Deadpool yazar ekibi Marvel Studios’a misafirliğe gitmiş. İçeride ne konuşulduğu bilinmiyor ancak karakterin geleceği hakkında konuştuklarını tahmin edebiliriz.

Ryan Reynolds, attığı tweette “Anthony Stark rolü için görüşmeye geldim. Role yaklaşamadım bile. Elinde taser olan efendi bir adam beni yerle buluşturmayı unutmadı.” şeklinde yine kendine has espri anlayışını gösterdi.

Reynolds bu bilginin dışına çıkmadı. Ancak Entertainment Weekly’e konuşan Deadpool yazarlarından Paul Wernick açıklamada bulundu. Wernick, “Ryan ile sürekli temas halindeyiz. Deadpool evreni için onunla birkaç projemiz var. Sanırım dikkat etmemiz gereken gerçek, halen nasıl yapmamız gerektiği üzerine. Marvel, R-rated seviyesinde çekilecek Deadpool evreni filmlerinin devam edeceğinin sözünü bize verdi. Ayrıca umuyoruz ki MCU içerisinde de bize ufak bir yer verip onlarla oynamamıza izin verirler.” dedi.

Marvel Studios’un yeni filmlere bir süre ara verdiğini biliyoruz. Bu süreç içerisinde 4. Kısım ile birlikte seriye hangi karakterlerin dahil olacağını planlıyor olabilirler. Nova ve Mutantlar’ın seriye girmesiyle birlikte Deadpool’u da yanlarında görebiliriz gibime geliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.