Sinema Haberleri

Ryan Gosling, Ghost Rider Olmak İstiyor

Marvel Sinematik Evreni‘nde Nova karakterini canlandıracağı konuşulan Ryan Gosling‘ten ters köşe geldi. Aslında ünlü oyuncunun gönlünde bambaşka bir süper kahraman varmış.

Ryan Gosling‘in Marvel Sinematik Evreni‘nde Nova karakterine hayat vereceğine dair söylentiler almış yürümüştü ancak ünlü aktör bu söylentilerin önünü verdiği son röportajda kesti.

Happy Sad Confused adlı podcast’in yapımcısı Josh Horowitz, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, haftaya yayınlayacağı Ryan Gosling söyleşisinden ipucu verdi: “Dün Ryan ile Nova iddiaları üzerine sohbet ettik ve doğru olmadığını söyledi. Ancak Ryan bu sabah beni aradı ve oynamak istediği süper kahramanın Ghost Rider olduğunu söyledi.”

Bu paylaşımın ardından Ryan Gosling‘in Nova‘dan ziyade Johnny Blaze / Ghost Rider olarak daha başarılı olacağı görüşü hakim oldu. Öte yandan Marvel Sinematik Evreni’ne tanıtılan Ghost Rider‘ın yeni bir filmini ne zaman göreceğimiz de belirsiz. Aslında Agents of S.H.I.E.L.D.‘da karakterin bir versiyonu vardı ama bu gerçekten Marvel Sinametik Evreni‘ne dahil değildi.

Ghost Rider’ın Marvel filmi kim tarafından, ne zaman, nasıl yapılır? Role istekli Ryan Gosling projenin bir parçası olur mu?’ gibi sorular kafamızı kurcalamaya başladı bile. Peki sizce Ryan Gosling, Ghost Rider rolüne uygun mu?

Kaynak: GeekTyrant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.