Sinema Haberleri

Rogue One’ın Sürpriz Karakterinin Kim Olduğu Kesinleşti

star-wars-rogue-one-banner

Fragmanlarda sıklıkla gördüğümüz Forest Whitaker‘ın canlandırdığı karakter uzun süredir merak ediliyordu. Resmi açıklama sonunda geldi!

Eski serilerin hayranları için büyük bir sürpriz var.

Şu sıcak günler yavaş yavaş ilerliyor. Hepsini birbir geride bırakıp sonunda Star Wars: Rogue One‘ı da dünya gözüyle izleme fırsatı yakalayacağız. Film hakkında henüz çok az bilgiye sahibiz. Yayınlanan fragmanlar ve ana senaryo dışında yan karakterlerin kim olduğunu henüz bilmiyoruz.

Ünlü oyuncu Forest Whitaker‘ı fragmanlarda görmüştük. Görkemli zırhı ve sert bakışlarıyla dikkatleri çeken bir karakter olduğu belliydi. Çünkü Whitetaker’ın canlandırdığı karakter Clone Wars çizgi dizisindeki Saw Gerrera olduğu açıklandı.

forest-whitaker

5. Sezon 2. Bölüm, A War on Two Fronts’ta karşımıza çıkan Gerrera, Onderon isimli gezegende, ayrılıkçı droidlere karşı bir gerilla savaşı vermekteydi. Kız kardeşi Steela ile birlikte Anakin Skywalker’a da bu mücadele yardımcı olmuştu. Bu da demek oluyor ki, Rogue One’da, Darth Vader’in gençliğini yani Anakin Skywalker dönemini hatırlayan biri olacak. Şimdiden sizin de içinizi heyecan kaplamadı mı?

Yapılan resmi açıklamaya göre Whitetaker’ın canlandıracağı Saw Gerrera, Clone Wars serisindekine nazaran daha yaşlı ve daha kalıplı olacakmış. Aradaki süreç içerisinde yaşadığı savaşlardan dolayı bazı psikolojik rahatsızlıklarının olabileceği söyleniyor. İmparatorluk güçlerinin yükselmesiyle birlikte asilere yardım etmek için ant içmiş birisi haline gelmiş. Kahramandan ziyade, savaşçı olarak tanımlanıyor.

james-earl-jones-darth-vader

Bu arada Darth Vader‘ın da filmde yer görüneceğini sizlere duyurmuştuk. Şimdi de Darth Vader’ı her zamanki alışık olduğumuz sesiyle duyacağımız kesinleşti. Vader’ı yeni filmde de James Earl Jones‘un seslendireceği açıklandı. Bu da ayrı bir güzel haber olsun.

16 Aralık 2016’da vizyona görece Rogue One’a henüz zaman var. Ama şu yavaş yavaş geçen günler geride kaldığında filmin bize ne gibi muhteşem hikayeler anlatacağını görmüş olacağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.