Sinema Haberleri

Rintrah The Alien Minotaur, Doctor Strange 2’de Yer Alacak

Uzaylı bir minator olan Rintrah isimli karakterin, Doctor Strange 2‘de yer alacağı açıklandı. Doctor Strange’in öğrencilerinden biri olan Rintrah’ın rolü ne kadar büyük olacak bilinmiyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin 5. Faz’ı içerisinde yer alacak Doctor Strange 2 filminden yeni haberler var. Tam ismiyle Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin kadrosuna Adam Hugill‘in katıldığı açıklandı. The Watch dizisinde Carrot Ironfoundersson’u canlandıran Hugill, 1917 filmiyle yükselişe geçmişti.

Adam Hugill’in canlandıracağı karakterin Rintrah The Alien Minotaur olduğu açıklandı. Merak etmeyin, biz de bu habere kadar Rintrah ismini duymamıştık. Kendisi ilk kez Doctor Strange #80 (1986) sayısında ortaya çıkmış bir uzaylı. R’Vaal gezegenin sakini olan Rintrah, Yunan mitolojisindeki Minatorlar’a benziyor.

Rintrah Kimdir?

Çizgi romanlarda Rintrah ve Doctor Strange arasında gelişen bir arkadaşlık var. Rintrah, aynı zamanda Doctor Strange’in öğrencisi. Aynı Strange gibi illüzyon, büyülü saldırılar, levitasyon, enerji saldırılarına karşı mukavement ve çeşitli büyülü güçlere sahip. Ayrıca R’Vaal kanından gelen bedenini değiştirme, telepati ve ışınlanma gibi özelliklere sahip.

Rintrah, filmde ne kadar yer alacak orası belirsiz. Mesela Thor: Ragnarok filminde Taika Waititi‘nin canlandırdığı Korg karakteri kısa süreli de olsa, ekiple beraber mücadele vermişti. Rintrah da Doctor Strange’in müttefiklerinden biri mi olacak?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 2022 yılında Sam Raimi‘nin yönetmenliğinde vizyondaki yerini alacak. O zaman izleyip neler olacağını göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.