Sinema Haberleri

Rian Johnson’ın Star Wars Üçlemesi Gerçekleşecek

Alınan sert tepkilerin arından iptal edildiği söylenen yeni Star Wars Üçlemesi yapılacak. Yönetmeni de önceden belirlendiği üzere Rian Johnson olacak.

Tartışmaya çok açık bir konu ama yazılarımı takip eden herkes biliyor ki Disney’in Star Wars üçlemesinden hiç memnun değilim. Özellikle Rian Johnson’ın çektiği The Last Jedi filmi, bana göre sadece en kötü Star Wars filmi değil, gelmiş geçmiş en kötü filmlerden biriydi.

Rian Johnson’ın The Last Jedi çekimleri devam ederken, Lucasfilm yönetmenle yeni bir sözleşme imzalamıştı. Sözleşmeye göre Rian Johnson, henüz belirlenmemiş bir tarihte üç yeni Star Wars filmi çekecekti. Detayları ve anlatacağı hikaye belirsiz olan üç yeni Star Wars filmi, tepkilerin ardından iptal edilmişti.

En azından biz öyle sanıyorduk. Lucasfilm, projeyi sadece rafa kaldırmış. Rian Johnson’ın yönetmenliğinde üç yeni Star Wars filmi gelecekmiş. Bu haberi, USA Today gazetesi mensubu Sariah Wilson‘ın attığı Tweet’ten öğreniyoruz.

Yeni Star Wars Üçlemesi Gelecek Mi?

Bunu paylaşmak istiyorum çünkü konu hakkında çok fazla istek geliyor. Evet, Rian’ın Star Wars üçlemesi halen masada. Tarih ve süreç henüz belli değil çünkü diğer projeler devam ediyor. Ancak bu gerçekleşecek. Konu hakkında tek bildiğim bu

Bu karar yeni yeni toparlanmaya başlamış Star Wars markası için kötü bir haber. Mandalorian ile yeniden şahlanan Star Wars, gelecek yeni diziler ve ufukta gözüken yeni yönetmenlerle çekilecek filmlerle, biraz olsun kendine gelecek gibi duruyordu. Disney ve Lucasfilm, Rian Johnson hatasından ders çıkarmamış olacak ki projelerin iptalini gerçekleştirmemiş.

Umarım bu haber sadece fikir olarak duruyordur ve proje yeniden Rian Johnson’ın ellerine verilmez. Şu aşamada Disney ve Lucasfilm’in yapması gereken Kathleen Kennedy gibi artık vizyonunu kaybetmiş yapımcıları ortadan kaldırması.

Dave Filoni, Jon Favreau, Taika Waititi, Robert Rodriguez gibi yönetmenlerin elinde ne gibi Star Wars hikayeleri anlatılabileceğini Mandalorian ilk ve ikinci sezonlarında gördük. Kaldı ki bu yönetmenler arasında Taika Waititi ile tek filmlik bir anlaşma yeni sağlandı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.