Sinema Haberleri

Reeves, The Batman’de Jim Gordon için Mahershala Ali’yi İstemiş

Matt Reeves‘in DC filmi The Batman‘in ne tür bir film olacağı ve Jim Gordon için ilk düşünülen aktörün kimliği gibi bilgiler yayılmaya başladı.

Daniel Richtman‘in Youtube kanalında duyurduğu habere göre; The Batman filmi dedektiflik filmi olacak ve süper kahramanın kötüler arşivini ilgilendiren bir komployu araştıran Bruce Wayne’e (Robert Pattinson) odaklanacak: “The Batman bir dedektiflik dosyasını araştıracak: İnsanlar ilginç yollarla ölmeye başlayınca, Batman Gotham‘ın karanlık dünyasına inmeli ve şehrin tarihine ve suçlularına bağlanan gizem/komployu çözmelidir. Filmde; Batman‘in kötüleri dışarıdadır ve çizgi romanlar ve animasyonlardaki gibi aktif şekilde hareket etmektedir. Film, herkesin de tahmin ettiği gibi çok sayıda kötü karakteri barındırıyor.”

The Batman Filminin Kötü Karakterleri Kimler Olacak?

The Batman‘de önceki filmlere oranla Batman‘i daha fazla dedektif modunda göreceğimize dikkat çeken Richtman, “Batman, dünyadaki en iyi dedektif olmalı. Suçluların izini sürmek ve bir suçu çözmeye çalışmak, karaktere yepyeni bir maceraya atılma fırsatı veriyor” dedi.

Entertainment‘tan Jeff Sneider‘ın haberi ise yapımın kadrosuyla alakalı: Mahershala Ali (Green Book), Matt Reeves‘in Jim Gordon karakteri için ilk tercihiymiş. Ancak Marvel‘ın Blade filminde yer alan Ali büyük ihtimalle masa dışı kaldı. Reeves‘in Batman için Robert Pattinson‘ı seçmesinden sonra Gordon için de Ali‘yi düşünmesi ve süper kahramanın dedektiflik özelliğine yoğunlaşması, gerçekten farklı bir Batman filmi yapılacağının sinyalini veriyor.

The Batman, 23 Haziran 2021‘de vizyondaki yerini alacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.