Sinema Haberleri

Ray Fisher’ın Bıraktığı Cyborg Rolü Başkasına Verilmeyecekmiş

DC Filmleri Başkanı Walter Hamada‘ya yönelik sert açıklamalarda bulunarak, DC filmlerinde rol almak istemediğini söyleyen Ray Fisher, Warner Bros. ile bağlarını tamamen kopardı. The Flash filminde Cyborg rolü için oyuncu arayışına başlandığı dedikoduları yayılırken, stüdyoya yakın kaynaklar bu söylentiyi yalanladı.

Yazar Mark Hughes, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Cyborg karakteri için oyuncu bulunacağı haberlerinin yalan olduğunu yazdı. Hughes, Warner Bros.’a doğrulattığını belirttiği paylaşımda, “Cyborg için yeni oyuncu bulunacağı iddiaları yalan. Cyborg, The Flash filminde olmayacak ve yeni bir oyuncu bulunmayacak. Bunu stüdyodan doğrulattım. Dedikodu yanlış” dedi.

Son olarak Zack Snyder‘in 4 bölüm olarak yayınlanacak Justice League filminde Cyborg olarak ekrana gelecek olan oyuncu Ray Fisher, 2020’nin son günlerinde paylaştığı Twitter mesajında; “Walter Hamada aralarındaki en tehlikelilerden biri. Söylediği yalanlar ve Warner Bros’un halkla ilişkiler çalışmalarının 4 Eylül’deki başarısızlığı, Justice League hakkında yapılan önemli araştırmanın baltalanmasına neden oldu. Onun bulunduğu herhangi bir prodüksiyonda yer almayacağım.” ifadelerine yer vermişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.