Sinema Haberleri

Ray Fisher, DC Filmlerinde Rol Almak İstemediğini Açıkladı

Justice League filminde Cyborg‘u canlandıran ve yeni Flash filminde de yer alması planlanan Ray Fisher, Warner Bros. yönetimini suçlayarak yeni DC yapımlarında yer almak istemediğini söyledi.

Ray Fisher’ın yeni açıklaması açıkçası bizleri pek şaşırtmadı. Daha öncesinde de Joss Whedon‘ın Justice League başına getirilmesinin ardından, ünlü yönetmen için sert açıklamalarda bulunmuştu. Çalışma şartlarının kötülüğü, yapım ekibinin profesyonelliğe yakışmayan hareketleri ve set içerisindeki iş istismarına yönelik bir açıklamayla gündeme gelmişti.

Cyborg’u canlandıran ünlü oyuncunun şimdiki hedefiyse DC Filmleri Başkanı Walter Hamada oldu. Paylaştığı Tweet içerisinde “Walter Hamada aralarındaki en tehlikelilerden biri. Söylediği yalanlar ve Warner Bros’un halkla ilişkiler çalışmalarının 4 Eylül’deki başarısızlığı, Justice League hakkında yapılan önemli araştırmanın baltalanmasına neden oldu. Onun bulunduğu herhangi bir prodüksiyonda yer almayacağım.” sözlerine yer verdi.

Daha öncesinde de DC filmleri içerisindeki çalışma ortamını beğenmeyen Ray Fisher, tekrar Cyborg rolüyle karşımıza çıkmayabilir. Zack Snyder, yeni sağladığı bütçeyle yarım bıraktığı Justice League için yeni sahneler çekip görsel efektler konusunda da kurguyu elden geçirmişti. Bu yıl içerisinde dört bölüm halinde yayınlanacak yeni Justice League kurgusunda yer alan Ray Fisher, sonraki yapımlarda gözükmeyebilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.