Sinema Haberleri

Patrick Stewart, Wolverine 3 İle Veda Edecek!

patrick-stewart-banner

İlk X-Men filminden bu yana beyaz perdede Profesör Xavier rolünü hakkıyla canlandıran Patrick Stewart, Wolverine 3 filmiyle X-Men filmlerine veda edecek.

X-Men serisi ilk defa 2000 yılında vizyona giriş yapmıştı. Öyle ya da böyle bu büyük çizgi roman markası tam 16 yıldır aramızda. Birçok oyuncu değiştiren ve ana senaryosu yeni filmler dahilinde değiştirilen X-Men’de büyük yenilikler kapıda gibi gözüküyor.

Daha öncesinde Hugh Jackman’ın, Wolverine 3 rolüyle yaşlı kurt Logan’ı son kez canlandıracağı ortaya çıkmıştı. Bu filmle birlikte Patrick Stewart da, Profesör Xavier rolünü son kez üzerine giyecek.

patrick-stewart-xavier

Stewart bu ayrılığı konusunda “Bu rol ile ve bu marka için son çalışmamı gerçekleştireceğim. Ama bilimkurgu ve fantazya türlerinden kolay kolay vazgeçemezsiniz” sözlerine yer verdi.

Üstü kapalı da olsa Patrick Stewart’ı önümüzdeki yıllarda bol bilimkurgulu, pek fantastik filmlerde görmeye devam edeceğiz. Ancak Wolverine 3 filmiyle birlikte Profesör Xavier rolü iyiden iyiye James McAvoy’a devredilmiş olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.