Sinema Haberleri

Noah Hawley’nin Star Trek Filminin Yepyeni Bir Mürettebatı Olacak

Paramount Pictures için yeni Star Trek filmlerinden birini çekecek olan Noah Hawley, filminde yepyeni bir mürettebat kullanmak istediğini söyledi.

Aslında bir süre önce Star Trek filmleriyle alakalı radikal kararlar alınmıştı. Konuyla özel olarak ilgilenmeye başlayan stüdyonun üst düzey yöneticilerinden Emma Watts, elindeki üç Star Trek projesinin hızlandırılması gerektiğine karar vermişti.

Bir tarafta J. J. Abrams‘ın devam edeceği yeni Star Trek filmi, diğer tarafta da yetişkinlere yönelik olarak hazırlanacak Quentin Tarantino filmi bulunuyor. Bir de arkalarda bir yerlerde unutulup gitmiş Noah Hawley‘in ismi var.

Hawley’in ilk oluşturduğu taslakta, “Bilinen evrenin büyük bir kısmını yok eden virüs” ibaresi yer aldığı içi projesi rafa kaldırılmıştı. Neredeyse bir yıldır tüm dünya COVID-19 virüsü sebebiyle evlere kapanmış durumda. Yani henüz bunu anımsatacak bir iş yapmak için erken. Ancak Hawley’in başka planları da var.

Variety’e röportaj veren yönetmen, yeni çekeceği Star Trek filminde eski karakterleri kullanmak istemediğini dile getirdi. Yani Hawley imzalı Star Trek filminde, Kaptan Kirk ya da Kaptan Picard’ı göremeyeceğiz. Bunlarla bağlantılı Dr. McCoy, Data gibi karakterler de bulunmayacak. Tamamen sıfırdan yepyeni bir mürettebat oluşturulacak.

Hey gidi orijinal kadro!

Öte yandan Hawley, Star Trek evreniyle olan bağın da koparılmasını istemiyor. Eski karakterleri görmeyeceğiz belki ama doğrudan bir bağlantı olmadan da göndermeler içerecek.

Bakalım Hawley’in kafasında nasıl bir proje var. Ortada bunca Enterprise mürettebatı varken, sıfırdan bir ekip kurmak zaman alacaktır. Zaten Hawley, röportajında taslak senaryonun bitmekten çok uzak olduğunu dile getiriyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.