Sinema Haberleri

Mickey Mouse Ve Arkadaşları, Disney+’a Geri Dönüyor.

Disney+, 18 Şubat’ta platformda gösterime girecek yeni Mickey Mouse çizgi filmi The Wonderful Winter of Mickey Mouse‘un ilk fragmanını yayınladı.

Disney+, Mickey Mouse’un Harika Kışı için bir fragmanla en yeni Mickey Mouse çizgi filmini tanıttı. Özel bölüm, 2020’de yayın platformuna çıkan The Wonderful World of Mickey Mouse dizisinin devamı niteliğinde. 2013-2019 yılları arasında yayınlanan Emmy ödüllü TV şovunun yeniden ekranlara dönmesi, sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı.

YouTube player

Mickey Mouse’un Harika Dünyası orijinal olarak 2020’de yayınlandı ve 2013 Paul Rudish, seriyi Mickey Mouse ile aynı animasyon tarzında işlendi. Rudish aynı zamanda seslendirme sanatçısı, sanatçı ve yazar olarak çalıştığı Cartoon Network‘ten şirkete geldikten sonra The Wonderful World of Mickey Mouse‘un baş yapımcısı ve süpervizör yönetmeni olarak görev yapıyor. Klasik animasyon stiline olabildiğince sadık kalmayı hedefleyen Rudish, yeni tarzları da kendi stiliyle harmanlayarak özel bir stil yaratmaya çalışıyor. Öte yandan, Rudish‘in üzerinde çalıştığı bir diğer proje ise “Powerpuff Girls“.

Mickey Mouse’un Harika Dünyası, Mickey ve arkadaşlarını, genellikle keyiflendiren, çılgın ve sevimli maceralara devam ederken bizler de bu sıcak hikayeyle içimizi ısıtacağız.

The Wonderful World of Mickey Mouse özel bölümünün, Disney+‘ta 18 Şubat‘ta vizyona girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.