Sinema Haberleri

Michael Keaton, Yeniden Batman Olup Kendi Filmlerine Kavuşabilir

Son dönemde Ben Affleck ve Robert Pattinson gibi isimlerin de dahil olduğu, öncesinde de önemli aktörlerin canlandırdığı Batman, köklerine dönüyor gibi görünüyor. Yeni söylentilere göre, Michael Keaton’ın canlandırdığı Batman karakteri, DC Evreni’nin ana Batman’i haline gelebilir.

Keaton, DC’nin The Flash filminde Batman rolünü tekrarlamaya hazırlanıyor ancak DC Films başkanı Walter Hamada‘nın profilini yayınlayan New York Times yazarı Brooks Barnes, Harmada’dan bir alıntıyı belirterek Keaton’ın DC Evreni’nde sonraki ana Batman olacağını belirtti. Stüdyo yöneticisi şunları söyledi:

Örneğin, Warner Bros. aynı anda iki farklı oyuncunun oynadığı Batman’i içeren iki farklı film serisine sahip olacak. “

Batman’in bir versiyonunun Robert Pattinson tarafından oynanacağını biliyoruz ve Twitter’daki bir hayran, Barnes’tan, Batman’in hangi versiyonunun ikinci versiyon olacağını açıklamasını istediğinde Barnes, bunun Michael Keaton olduğunu doğruladı.

Tim Burton‘ın çektiği Batman filmlerinde Batman’i canlandıran Michael Keaton, benim için hem en iyi kostüme sahip hem de karakteri en iyi canlandıran Batman’di. Batman hayranları da Michael Keaton’ı yıllardır rolde tekrar görmek istiyorlar ve onu The Flash‘taki Batman olarak role geri getirmek, bunu yapmanın mükemmel bir yolu. Keaton’ı Batman olarak kendi filmleriyle geri getirmek oldukça sevindirici.

Michael Keaton

Michael Keaton’ın canlandıracağı Batman destanı ile ilgili henüz hiçbir bilgi yok ancak hayranların yıllardır görmek istediği canlı aksiyon Batman Beyond filmini görebiliriz belki. Ya da Batman, Dark Knight Returns yolunda da ilerleyebilir.

Michael Keaton’ın yeniden Batman olarak görmek için sabırsızlanıyorum doğrusu.

Kaynak: ComingSoon, Geektyrant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.