Sinema Haberleri

Michael Keaton, The Flash’ten Sonra DC’nin Ana Batman’i Olmayacak

Sosyal medyadaki Michael Keaton çılgınlığı bir mesajla sona erdi. Ünlü oyuncu sadece The Flash filminde Batman kostümünü giyecek.

DC Films Başkanı Walter Hamada ile röportaj yapan New York Times yazarı Brooks Barnes, Twitter’dan gelen bir soruya karşılık olarak, Batman versiyonlarından birinin Michael Keaton olacağını söylemişti. Barnes‘ın yanıtıyla DC Genişletilmiş Sinematik Evreni’nde bir sonraki ana Batman‘in Michael Keaton olacağı bilgisi yayıldı ancak bu haberle heyecanlanan DC hayranlarının hevesleri boşa gitti.

Brooks Barnes yine Twitter’dan yaptığı paylaşımla Michael Keaton bilmecesine son noktayı koydu. Hayran sorusuna verdiği yanıtı detaylandıran Barnes, “Taşındığım için uzak kaldım ve döndüğümde Michael Keaton çılgınlığını gördüm. Tek film derken, Keaton‘ın kendi Batman filmine değil, dahil olduğu daha önce ilan edilen filme atıfta bulunuyordum. The Flash dışında bir bilgim olsaydı makaleme koyardım” dedi.

Sonuç olarak Keaton‘ı sadece The Flash filminde Batman olarak göreceğiz maalesef. DC Genişletilmiş Sinematik Evreni’nde bir süre daha Robert Pattinson‘dan başka alternatif olmayacağa benziyor. Pattinson, Matt Reeves‘in kadrosunu yıldızlarla doldurduğu The Batman filminde başrol oynuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.