Sinema Haberleri

Michael Douglas’tan Ant-Man 3 Açıklaması

Geçtiğimiz hafta Marvel Stüdyoları‘nın yönetmen Peyton Reed ile Ant-Man 3 filmi için çalışmalaya başladığı haberleri çıkmıştı. Paul Rudd ve Evangeline Lilly‘nin “Scott Lang” ve “Hope Pym” rollerine geri döneceği üçüncü filmde Michael Douglas da olacak.

Collider‘ın sorularını yanıtlayan ünlü aktör Michael Douglas, Ant-Man serisinin üçüncü filminde de “Hank Pym” rolüne döneceğini doğrulayarak, “Marvel dünyası gerçekten bir patlama yaşıyor. Onları seviyorum, gerçekten çok iyi vakit geçiriyorum. Ant-Man‘in 3. filmine Ocak 2021‘in başında başlıyoruz” dedi.

Çekimleri 2021‘de başlayacak olan Ant-Man 3‘ün Marvel tarafından daha önce açıklanan 18 Şubat 2022, 6 Mayıs 2022 ya da 29 Temmuz 2022 tarihlerinden birinde gösterime girmesi bekleniyor.

Yeni filmin konusu hakkında bir veri yok ancak Avengers: Endgame‘de Emma Fuhrmann‘ın büyümüş versiyonunu canlandırdığı Cassie Lang‘in hikayede yer alacağı kesin. Michael Douglas‘ın “Hank Pym” olarak yeniden kamera karşısına geçeceği 3. yapımda Michelle Pfeiffer da “Janet Van Dyne” olarak geri dönecek mi acaba?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.