Sinema Haberleri

Matt Smith’in İsmi The Rise of Skywalker’dan Çıkarıldı!

Yapım sürecindeyken filmin kadrosuna dahil edilen Matt Smith’in isminin resmi kadro listesinden çıkarıldığı ortaya çıktı.

Gelmiş geçmiş en uzun soluklu bilimkurgu dizisi Doctor Who’da sergilediği 11. Doctor performansıyla akıllarda yer edinen Matt Smith’in yolu, bu rolden sonra açılmıştı. Hollywood’a da ayak basan Smith, geçtiğimiz yıl yeni Star Wars filminin kadrosuna dahil edilmişti.

Ünlü oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı ise muammaydı. Söylentilerden birine göre Ren Şövalyeleri’nin önemli bir üyesini oynayacağını işaret ediyordu. Öte yandan en güçlü söylentiyse Palpatine’nin yeniden dirilmiş halini canlandıracağı yönündeydi.

Matt Smith, Star Wars: Episode IX’da Genç Palpatine Olacak

Fakat geçtiğimiz günlerde Star Wars’un resmi The Rise of Skywalker internet sayfasında, kadro listesinden Matt Smith’in isminin çıkarıldığı gözlemlendi. Oyuncunun sahneleri mi filmden çıkarıldı yoksa en başından beri filmle bir alakası mı yoktu, orası da bilinmiyor. Filmin ana karakterleri haricinde, yan karakterlerin çok fazla bilgisi basınla paylaşılmadı. Hal böyle olunca Matt Smith’in çekimlerde hiç bulunmadığı da düşünülüyor.

Ayrıca yeni The Rise of Skywalker’ın ilk fragmanı yayınlandıktan sonra sahneye Ian McDiarmid çıkmıştı. Yapım süresince McDiarmid’in adının bile geçmiyor oluşu ve fragmanda o unutulmaz Palpatine kahkasıyla yer alması, Matt Smith’in yeni Palpatine rolünün iptalinin doğruluğunu ispat ediyor.

Öte yandan Matt Smith’in rolünün çok önemli olduğu için son dakikada listeden çıkarılarak, filmde sürpriz etkisi yapılacağı da söylentiler arasında.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.