Sinema Haberleri

Matt Smith’e Fantastic Four Filmi İçin Rol Teklifi Söylentisi

Fantastic Four’un yeniden yapımında Reed Richards rolü için Matt Smith‘e teklif götürüldüğü söylentiler ortaya çıktı.

Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) yer alacak olan Fantastic Four‘un Reed Richards, yani Mister Fantastic rolü için House of the Dragon ve Doctor Who yıldızı Matt Smith‘in düşünüldüğü bildirildi.

Film takipçisi Daniel Richtman’ın ComicBookMovie’deki iddiasına göre, SAG-AFTRA grevi başlamadan önce Matt Smith‘e Reed Richards rolü teklif edildi. Ancak ön yapım sürecinin grev nedeniyle askıya alınması sebebiyle Smith’in teklifi kabul edip etmediği belirsizliğini koruyor. Smith, Morbius filminde de Milo karakteriyle önemli bir rol oynadı ve bu nedenle Marvel evrenine katılma ihtimali hayranlar arasında heyecan yarattı.

Matt Smith’in yanı sıra, Fantastic Four için başka isimler de gündemde. Bazı raporlara göre, Adam Driver‘ın karakterin senaryodaki haliyle bağlantı kuramadığı için rolü kabul etmediği iddia ediliyor. Ayrıca, Marvel hayranları John Krasinski‘yi Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde bir varyant olarak göründükten sonra Reed Richards rolü için destekledi. Krasinski bu konuda şüpheli yaklaştığını dile getirdi. Diğer aktörler arasında Penn Badgley, Dev Patel, Austin Butler ve Paul Mescal de rol için adı geçen isimler arasında yer alıyor.

Fantastic Four’un oyuncu kadrosu henüz resmi olarak açıklanmadı ve Marvel Stüdyoları tarafından dört ana karakterin kimleri canlandıracağı belirsizliğini koruyor. Margot Robbie‘nin Sue Storm rolünü geri çevirdiği, Vanessa Kirby‘nin ise Sue Storm için en büyük aday olarak düşünüldüğü bildirilirken The Thing için Mila Kunis ve Daveed Diggs, Human Torch için ise Austin Butler ve Paul Mescal adı geçen oyuncular arasında yer alıyor.

Fantastic Four’un yeniden başlatılması, MCU’nun Altıncı Aşaması’nın bir parçası olarak yer alacak ve Matt Shakman‘ın yönetmenliğinde Josh Friedman‘ın senaryosuyla çekilecek.

Film, 2 Mayıs 2025’te vizyona girmesi planlanıyor.

Bizi sosyal medya kanallarımız dışında Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.