Sinema Haberleri

Marvel Studios, Nova Filmi İçin Vites Yükseltti

Marvel Sinematik Evreni’nin önemli bir parçası olacağına inanılan Nova filmi için Disney ve Marvel Studios’un çalışmaları hızlandırdığı söylentisi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan ve kuvvetli söylentilerle çevrelenen Nova filminden uzunca bir süredir haber alamıyorduk. MCU filmlerinin 5. Faz’ında karşımıza çıkması beklenen Nova karakteri için yeni gelişmelerin olduğu belirtildi.

Habere göre Marvel Studios, sıradaki uyarlamalar için karakterlerin hepsini masaya yatırdı. Nova karakteri de haliyle en ağır basanlardan biri oldu.

Şu an için Nova uyarlamasının erken aşama sürecinde olduğu belirtiliyor. Ayrıca Disney tarafında da henüz karar verilememiş bir sorun var. Nova, film olarak mı gelecek yoksa Disney+ için seri olarak mı hazırlanacak? Bu sorulara bulunan cevaplarla beraber Nova’nın yapım süreci daha da hızlanacak.

Benim tahminime göre Nova karakteri Guardians of the Galaxy Vol. 3 ile hafiften kulağımıza çıtlatılıp 5. Faz’ın öne çıkan süper kahramanı olabilir. Marvel’ın kozmik arenasındaki en güçlü ve en sevilen karakterlerinden biri olması nedeniyle Nova, önem teşkil eden bir noktada bulunacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.