Sinema Haberleri

Marvel Nihayet Black Widow’a Solo Film Yapıyor

Avengers (Yenilmezler) takımının seksi ve çekinilen süper kadın kahramanı Black Widow (Karadul) en sonunda solo filmine kavuşuyor. Sinema tarihinin en seksi aktrislerinden Scarlett Johansson ile özdeşleşen Black Widow karakterinin bireysel filmi için ilk somut adımlar atıldı bile!

Variety’nin haberine göre; Marvel, uzun süredir gündemde olan Black Widow filminin senaryosunu kaleme alması için Jac Schaeffer ile anlaştı. Marvel Sinematik Evreni‘nin başında bulunan Kevin Feige‘nin bu proje için çok sayıda senarist ile görüştüğü ve ünlü oyuncu Scarlett Johansson’a danıştıktan sonra Schaeffer’da karar kıldığı ifade ediliyor.

2016 yılının Ocak ayında benzer iddialar gündeme gelmiş, Marvel’in Sinematik Evreni’nin favori yönetmenlerinden Joe Russo konuya ilişkin sorulara, “Biz Karadul karakterini çok sevdik” cevabı verirken, Anthony Russo da, “Scarlett Johansson‘ı da çok sevdik” diye eklemişti. İlk kez Iron Man 2‘de beyazperdede boy gösteren Black Widow karakterini Marvel‘ın en ilgi çekici karakterlerinden biri olarak gördüklerini belirten Russo Kardeşler, “Karadul çok komplike bir karakter. Kendi şeytanlarıyla savaşıyor ve dünya algısı büyüleyici. O karakterle birçok şey yapılabilir” diyerek film konusundaki beklentileri de yukarı çekmiş oldular.

Black Widow karakteri ile gönüllerde taht kuran Scarlett Johansson ise karakterin solo bir film için oldukça uygun olduğunu belirterek, “Bu tamamen Marvel ve benim zamanlamamızla ilgili” demişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.