Sinema Haberleri

Marvel, Eternals’ın Çekimlerine 2019’da Başlayacak

Guardians of the Galaxy 3’ün rafa kaldırıldığı Marvel’da proje sırası “The Eternals” serisinin filmine geldi. Çizgi roman süper kahramanlarının boy göstereceği filmin yapımını Eylül 2019’da başlatmayı planlayan stüdyo, The Eternals’ın vizyon tarihi olarak 6 Kasım 2020’yi düşünüyor.

The Rider filminin yönetmeni Chloe Zhaol’ın başına geçtiği The Eternals’ın senaryosunu Matthew ve Ryan Firpo yazıyor. Jack Kirby’nin milyonlarca yıl öncesinde kurduğu The Eternals evreninde; kozmik varlıkların insanlar üzerinde yaptığı deneylerde Eternallar denen süper güçlü insanların yanı sıra Deviantlar olarak bilinen kötüler de ortaya çıktı. Bu iki grubun tarihten gelen savaşını konu alan The Eternals’ta olayların kadın karakterlerden Sersi’nin etrafında geçeceği söylentileri yayıldı.

The Hashtag Show ise Jack Kirby’nin orijinal serisine ne kadar yaklaşacağı merak edilen yapımın kadrosunun bu yaz başında oluşturulacağını yazdı. Çekimlere Eylül 2019’da geçilecek. Filmin planlanan gösterim tarihi ise 6 Kasım 2020.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.