Sinema Haberleri

Mark Ruffalo, Hulk’ın Karşısına Wolverine’in Çıkmasını İstiyor

Avengers: Endgame‘de Profesör Hulk olarak izleyici karşısına çıkan aktör Mark Ruffalo, Wolverine ile Hulk karakterlerinin karşı karşıya gelmesini istedi üstelik bu kez Hugh Jackman ısrarı da yok.

Tokyo Comic-Con‘a katılarak hayranlarının sorularını yanıtlayan Mark Ruffalo, karakterinin Marvel Sinematik Evreni‘ndeki geleceğiyle ilgili olarak Kevin Feige ile konuştuğunu belirterek şunları söyledi: “Kevin Feige geçen hafta bana Hulk için yeni fikir ya da hikayem olup olmadığını sordu. Hulk‘ın anlatılacak daha çok hikayesi olduğunu söyledim. “Neden gelip onlardan bahsetmiyorsun? Marvel Evreni‘nde senin için nasıl bir yer bulabiliriz bakalım” dedi. Hulk, Wolverine‘e karşı. Evet bunu görmek isterim. Hulk, Wolverine‘e karşı.”

Roy Thomas, Len Wein ve John Romita Sr.‘un yarattığı mutant Wolverine karakteri; ilk kez 1974 yılında yayınlanan The Incredible Hulk‘ın 184. sayısında Hulk ve Wendigo‘nun karşısına çıkmıştı. Disney‘in Fox‘u satın almasıyla Marvel‘a geri dönen Wolverine, belki de bu hikayeyle Marvel Sinematik Evreni‘ne dönüş yapacak. Bakalım Hugh Jackman ısrarından vazgeçmek zorunda kalan Ruffalo‘nun, Feige‘i ikna etme kabiliyeti yıllardır istenen Hulk ve Wolverine ikilisini MSE‘de karşı karşıya getirebilecek mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.