Sinema Haberleri

Mad Max’in Devam Filmleri Mahkemeye Takıldı!

Efsanevi aksiyon serisi Mad Max‘in iki yeni filmini yapma planları yapan ünlü film yapımcısı George Miller, Warner Bros. ile giriştiği sert hukuk savaşında kilitlenip kaldı.

2016 yılında 10 dalda aday gösterildiği Oscar Ödülleri’nin 6’sını evine götüren Mad Max: Fury Road, dünya çapında elde ettiği 400 milyon dolarlık hasılat ile o yılın en iyi filmlerinden biri oldu. Yazar ve yönetmen George Miller, yarattığı post-apokaliptik dünyadan iki filmi daha izleyici ile buluşturmayı hedefliyordu. Ancak üzerinden üç yıl geçmesine rağmen yeni filmle ilgili hiç bir gelişme yaşanmadı. Sydney Morning Herald, duyurduğu bir dava haberiyle bu sessizliğin nedenini ortaya çıkardı.

Miller’ın yapım firması tarafından Avustralya’da açılan davada Kennedy Miller Mitchell, Fury Road filminden olan alacakların Warner Bros’tan tahsil edilmesini talep ediyordu. Ama tabii ki stüdyo bu konuda yapım şirketi ile aynı fikirde değildi! Aslında davanın iki tarafı da sözleşmelerin içerikleri, düzenlemedeki sorunlar ve filmin ne kadara mal olduğu gibi birçok konuda farklı düşüncelere sahip.

Bu davanın Mad Max hayranları için anlamı ise Miller’ın yapmayı hayal ettiği devam filmlerinin şu an için mümkün olmadığı. Warner Bros.’un dosyanın California’dan Sdyney’e alınması kararını bile temyize götürdüğü davanın ne zaman ve nasıl sonuçlanacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Bu da demek oluyor ki; serinin tutkunları Fury Road filminden sonrasını öğrenmek için kıvranırken, Mad Max ve Furiosa‘nın önümüzdeki maceraları uzun bir süre daha George Miller‘ın aklında ve sabit diskinde kalmaya devam edecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.